Referenser på tidigare arbeten

Nedan kan ni se en del av våra referenser.

Önskar ni kontakt med några av våra referenser är ni välkomna att höra av er till oss för vidare återkoppling.

Fasad Lidingö

Fasad Lidingö

Tidigare isolerad fasad som behövdes renoveras om i samband med en ombyggnation på villan. De nya ytorna kompletterades med ny isolering och så lagades sprickor på övrig yta innan ommålning av hela fasaden. Även trädetaljer på huset målades om.

Fasad Sollentuna

Här fick vi knacka upp en hel del sprickor och bom då fasaden hade dragit i sig mycket fukt som expanderat under vintertid. Vi slutförde med en snygg ädelputs i gul kulör.

Fasad Sollentuna
Fasad Sollentuna

Fasad Sollentuna

På denna fastighet rev vi ner hela fasadputsen och byggde upp den från stommen då den var i så pass dåligt skick. Vi bytte även taket på denna fastighet med nya enkupiga tegelpannor samt målningsarbeten

Tidigare nöjda kunder

Fler referenser lämnas på begäran.

"Detta är ett företag vi varmt kan rekommendera för denna typ av arbete. Philip var mycket kunnig och alltid hjälpsam och hans medarbetare utförde arbetet snabbt och noggrant inom utsatt tid. Vi är jättenöjda!"
/ Ingrid & Tore

"Vi fick genomgående mycket snabba svar och väldigt professionellt bemötande. Philip kan sin sak. Arbetet utfördes inom utlovad tid till exakt det pris vi kommit överens om inför uppdraget. Vi är mycket nöjda med slutresultatet."